Contact

Aangifte inkomstenbelasting

Aangiftebrief ontvangen

LET OP: vanwege de drukte/bezetting op ons kantoor, kunt u zich tot nader bericht, niet meer aanmelden als nieuwe particuliere klant!

Voor onze vaste klanten: Bij het aanleveren van uw documenten voor de IB2023 per e-mail, het vriendelijke verzoek alles in één keer aan te leveren! 

Checklist 2023 (klik om te openen)
Tarieven 2023 (klik om te scrollen)

Ieder jaar verstuurt de Belastingdienst in de maanden januari en februari de aangiftebrief. Heeft u een aangiftebrief ontvangen van de Belastingdienst, dan is aangifte doen altijd verplicht.
De Belastingdienst stuurt de aangiftebrieven nog op papier maar zet deze ook in uw digitale berichtenbox op mijn.overheid.nl.

Heeft u geen aangifte brief ontvangen, maar twijfelt u of er aangifte gedaan moet worden (verwacht u geld terug van de Belastingdienst?), vult u dan de aangifte op proef in. U kunt ook contact opnemen met ons kantoor: wij helpen u graag verder!


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Uw aangifte bij Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden

Machtiging VIA (vooraf ingevulde aangifte)

Door middel van een VIA machtiging kunnen wij de reeds bekende gegevens ophalen bij de Belastingdienst. Daarbij kan altijd iets mis gaan of kunnen belangrijke gegevens over het hoofd gezien worden, die van invloed zijn op uw aangifte. Het is daarom altijd goed de aangifte vóór verzending goed te controleren aan de hand van uw eigen gegevens. Wij helpen u daar graag bij. Daarom kunnen zowel particulieren als zelfstandige ondernemers een beroep doen op onze kennis en vaardigheden!

Aangifte inkomstenbelasting

Uw aangifte vakkundig verzorgd!

In een persoonlijk gesprek overhandigt u de verzamelde bescheiden aan onze adviseur, die met u nog een aantal zaken doorneemt die voor u van toepassing zijn (aftrekposten, bijzondere zaken). Wij vragen voor u ook een VIA-machtiging aan, zodat wij kunnen beschikken over de vooraf bekende gegevens. Zodra alle aangifteposten door ons gecontroleerd zijn, maken wij uw aangifte in orde en zullen deze met u bespreken.

C. van Weelden en medewerkers verzorgen vakkundig uw aangifte inkomstenbelasting.

Maak snel een afspraak en gebruik onze checklist 2023 voor het aanleveren van de benodigde gegevens.

checklist IB 2019

Checklist 2023

 • Uw aangifte snel en vakkundig verzorgd;
 • Snelle service en betrokkenheid door onze ervaren medewerkers;
 • Achteraf geen zorgen, ook na de aanslag of teruggaaf kunnen wij u helpen met uw fiscale- en financiële vragen;
 • Scherpe en gunstige tarieven (IB 2023):

Nieuwe klant:

LET OP: vanwege de drukte/bezetting op ons kantoor, kunt u zich tot nader bericht, niet meer aanmelden als nieuwe particuliere klant!

IB aangifte:  92,50
IB + partner:  135,-
C-Biljet aangifte:  97,50
C-Biljet + partner:  142,50

Vaste klant/al eerder door ons aangifte laten doen:

IB aangifte:  77,50
IB + partner:  112,50
C-Biljet aangifte:  87,50
C-Biljet + partner:  132,50
Voorlopige aanslag aanpassen:  47,50


LET OP: Bij het aanleveren van uw documenten voor de IB2023 per e-mail, het vriendelijke verzoek alles in één keer aan te leveren! 


*
Bij arbeidsintensievere aangiftes kan er bovenop het standaardtarief een toeslag van € 63,50 per uur komen. U moet hierbij denken aan: echtscheidingssituaties, bijleenregeling, lijfrenteproblematiek, werken in het buitenland e.d. Indien dit van toepassing is geven wij dit tijdig bij u aan.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer