Aangifte inkomstenbelasting

Aangiftebrief ontvangen

Ieder jaar verstuurt de Belastingdienst in de maanden januari en februari de aangiftebrief. Heeft u een aangiftebrief ontvangen van de Belastingdienst, dan is aangifte doen altijd verplicht.
De Belastingdienst stuurt de aangiftebrieven nog op papier maar zet deze ook in uw digitale berichtenbox op mijn.overheid.nl.

Heeft u geen aangifte brief ontvangen, maar twijfelt u of er aangifte gedaan moet worden (verwacht u geld terug van de Belastingdienst?), vult u dan de aangifte op proef in. U kunt ook contact opnemen met ons kantoor: wij helpen u graag verder!

Machtiging VIA (vooraf ingevulde aangifte)

Door middel van een VIA machtiging kunnen wij de reeds bekende gegevens ophalen bij de Belastingdienst. Daarbij kan altijd iets mis gaan of kunnen belangrijke gegevens over het hoofd gezien worden, die van invloed zijn op uw aangifte. Het is daarom altijd goed de aangifte vóór verzending goed te controleren aan de hand van uw eigen gegevens. Wij helpen u daar graag bij. Daarom kunnen zowel particulieren als zelfstandige ondernemers een beroep doen op onze kennis en vaardigheden!

Uw aangifte vakkundig verzorgd!

In een persoonlijk gesprek overhandigt u de verzamelde bescheiden aan onze adviseur, die met u nog een aantal zaken doorneemt die voor u van toepassing zijn (aftrekposten, bijzondere zaken). Wij vragen voor u ook een VIA-machtiging aan, zodat wij kunnen beschikken over de vooraf bekende gegevens. Zodra alle aangifteposten door ons gecontroleerd zijn, maken wij uw aangifte in orde en zullen deze met u bespreken.

C. van Weelden en medewerkers verzorgen vakkundig uw aangifte inkomstenbelasting.

Maak snel een afspraak en gebruik onze checklist 2019 voor het aanleveren van de benodigde gegevens.

checklist IB 2019

Checklist 2019

  • Uw aangifte snel en vakkundig verzorgd, bij ons op kantoor of bij u thuis;
  • Scherpe en gunstige tarieven: v.a. € 59,50,- per aangifte (€ 88,- incl. partner);
  • Snelle service en betrokkenheid door onze ervaren medewerkers;
  • Achteraf geen zorgen, ook na de aanslag of teruggaaf kunnen wij u helpen met uw fiscale- en financiële vragen.

Neem voor meer informatie over onze diensten administratie, belastingadvies, loonadministratie, boekhouding zzp, direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

Naam

Telefoonnummer