Contact

Boekhouder zorgsector

Financiële gezondheid in uw boekhouding en administratie

Bent u actief in de gezondheidszorg als ondernemer of vennoot in een maatschap en zoekt u een boekhouder c.q. administratiekantoor voor uw bedrijf of instelling in de zorg? Dan zijn wij er voor u! Door het uitbesteden van uw (loon)administratie en belastingzaken bespaart u kostbare tijd. Besteedt u deze tijd liever aan uw patiënten of cliënten? Wij zorgen dat u (weer) tijd heeft voor uw zorgtaak. Onze adviseurs beschikken over ruime kennis en ervaring in de zorg- en welzijn sector en zij nemen uw financiële en fiscale zaken volledig uit handen. Neem gerust contact met ons op als u van onze diensten gebruik wilt maken als het gaat om uw boekhouding en/of uw administratie in de zorg. Hieronder leest u meer over wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Wat wij voor u doen

Als ervaren administratiekantoor is het ons doel om bedrijven en instellingen in de zorgsector te ontzorgen als het gaat om het optimaliseren van de financiële processen, de nauwkeurigheid daarvan te waarborgen en u als zorgverlener te helpen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaak: het leveren van hoogwaardige zorgdiensten!


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

40 jaar ervaring in administratie en boekhouding

Ons kantoor is 40 jaar geleden gestart als een eenmanszaak met het verzorgen van administraties voor het midden- en kleinbedrijf. Inmiddels zijn wij sterk gegroeid en ook als administratiekantoor voor zorginstellingen uitgegroeid tot een hecht team van enthousiaste en vakbekwame mensen met een uitgebreide kennis en ervaring in boekhouding en salaris- en loonadministratie voor bedrijven en instellingen in de zorg. Wij werken altijd op een persoonlijke en informele manier met onze cliënten. Dit is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Bij ons bent u beslist geen nummer!

Boekhouder in de zorgsector

Boekhouder en administratiekantoor in de zorg

Waarom kiezen voor ons?

Als u ervoor kiest om uw zorg boekhouding te laten doen door C. van Weelden, kunt u rekenen op:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4!

Huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk of kinderdagverblijf overnemen?

Bent u (waarnemend) huisarts, tandarts, fysiotherapeut of werkt u in de kinderopvang en heeft u ver ontwikkelde plannen om een praktijk over te nemen? Dan weten onze adviseurs wat er komt kijken bij de overname van een zorg praktijk. Zij kunnen vragen beantwoorden als:

 • Hoe bepaal ik de waarde van de goodwill?
 • Moet ik belasting betalen en met hoeveel moet ik rekening houden?
 • Hoe zijn de verhoudingen in de maatschap verdeeld?

Vinger aan de pols op uw financiële zaken

Het uitbesteden van de administratie en belastingzaken van uw zorginstelling of vennootschap geeft een vertrouwd gevoel. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste software en geven wij u direct inzicht in uw bedrijfsresultaat en belastingzaken. Door het beschikbaar stellen van tussentijdse rapportages houden wij een vinger aan de pols en adviseren wij u tijdig, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Contact met C. van Weelden

Neem voor meer informatie over onze diensten op het gebied van administratie, belastingadvies, loonadministratie en boekhouding in de zorg direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer