Overstappen

Ondanks onvrede over kwaliteit, kosten of het nakomen van afspraken is er vaak een grote drempel voor ondernemers om over te stappen naar een andere adviseur. Er is namelijk de vrees dat een overdracht van de dienstverlening tot veel rompslomp leidt. Deze vrees is begrijpelijk, maar onterecht. Wilt u hulp bij het overstappen? Dan willen wij graag vrijblijvend met u kennismaken!

C. van Weelden en medewerkers hebben voor ons bedrijf de overstap geregeld het afgelopen jaar, volledig kosteloos en zonder zorgen!”

Overstappen per 1 januari of gedurende het jaar?

Hoewel 1 januari het beste moment is, wil het niet zeggen dat dit het enige moment is om over te stappen. Het ligt natuurlijk ook aan de reden waarom u wilt overstappen. De relatie tussen een accountant of administratiekantoor is grotendeels gebaseerd op vertrouwen. Wanneer dit vertrouwen er niet is of is verminderd, dan is het mogelijk om gedurende het boekjaar afscheid te nemen.

Overstappen naar ons kantoor

  • Direct goed inzicht in uw bedrijfsresultaat
  • Persoonlijke aanpak, gericht op uw wensen
  • Deskundig team op financieel en fiscaal gebied
  • Betrouwbaar en actief betrokken
  • Geen aanloop- en overstapkosten

Om de overstap te vergemakkelijken hebben wij een handige checklist ontwikkelt. Met deze checklist kunt u  kunt u zien welke gegevens er nodig zijn voor een overstap naar ons kantoor.

Relevante downloads:

Checklist overstappen

Neem voor meer informatie over onze diensten administratie, belastingadvies, loonadministratie, boekhouding zzp, direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer