Contact

Over ons

40 jaar ervaring

Ons kantoor is 40 jaar geleden gestart als eenmanszaak met het verzorgen van administraties voor het midden- en kleinbedrijf. Inmiddels zijn wij sterk gegroeid en beschikken wij over een hecht team van enthousiaste en vakbekwame mensen met een uitgebreide kennis van uw branche. Wij gaan op een persoonlijke manier om met onze cliënten. Dit is een onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Bij ons bent u beslist geen nummer!


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

C. van Weelden is aangesloten bij het AFM, Autoriteit Financiële Markten.
Onze dienstverlening voldoet uiteraard aan de laatste wetgeving.

Graag maken wij kennis met u. Dit doen wij het liefst in een persoonlijke gesprek. Een relatie in ons vakgebied berust op wederzijds vertrouwen. Betrokkenheid van beide partijen is voor ons van groot belang. Wij zien een persoonlijke klik als basis van een succesvolle en toekomstige samenwerking.

Over ons

C. van Weelden is een administratiekantoor waar u van op aan kunt. Wij zijn een betrouwbare partner die vertelt waar het op staat. U ontvangt een eerlijk en gedegen advies over uw financiële zaken, op een manier die u en uw onderneming het beste past.

Onze cliënten vindt u o.a. in de plaatsen Beuningen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Overasselt, Wijchen en Nijmegen.

Of het nu gaat om het uitbesteden van uw administratie, enkel de verwerking van eenvoudige administraties, advies op het gebied van personeelszaken of begeleiding en continuïteit wenst, C. van Weelden staat graag voor u klaar!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer