Contact

Administratiekantoor Nijmegen

Het administratiekantoor voor ondernemers, particulieren en zzp’ers

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Nijmegen of omgeving? Dan bent u bij Belasting – en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende financiële en fiscale zaken uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van uw salarisadministratie. Of het geven van belastingadvies. Ons administratiekantoor werkt altijd volgens een transparante en duidelijke werkwijze, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Heeft u interesse? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden voor u in Nijmegen te bespreken.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

De voordelen van ons administratiekantoor:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Uitvoeren van uw loonadministratie

Bij het voeren van uw loonadministratie, ofwel salarisadministratie, komt een hoop kijken. Het op juiste wijze invoeren van uren, mutaties en overige personeelszaken is een klus dat precisie en nauwkeurigheid vergt. Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden heeft al jaren ervaring op het gebied van loonadministratie en wij overleggen dan graag met u wat wij voor u in Nijmegen kunnen betekenen. De standaardwerkzaamheden van ons administratiekantoor bestaan onder andere uit het verlonen van door u aangeleverde loonmutaties.

Administratiekantoor Nijmegen

Tevreden over uw bedrijf in Nijmegen?

Is uw loonadministratie op orde? Bent u tevreden over de gang van zaken van uw bedrijf in Nijmegen? Of heeft u het idee dat er nog enkele verbeterpunten zijn? Hoe dan ook, het uitbesteden van uw administratie aan Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden scheelt u een hoop tijd, energie en vaak zelfs kosten.

De specialisatie van ons administratiekantoor in Nijmegen ligt op het gebied van eenmanszaken, vof’s, zzp-ers en kleinere b.v.’s. Wij weten als geen ander dat u als ondernemer in het MKB er in veel gevallen alleen voor staat. Zeker op het gebied van fiscaliteit en administratie is het dan prettig als u een steuntje in de rug krijgt. Ook voor belastingadvies en als u op zoek bent naar een boekhouder in Nijmegen en omgeving, kunt u ons administratiekantoor inschakelen. Zeker wanneer deze kwesties u nog onbekend zijn, kunt u het beste contact met ons kantoor opnemen. U focust zich dan op het ondernemen, wij zorgen voor de rest. Ideaal toch?

Administratie voor de Zorg en Welzijn sector

Er is binnen ons administratiekantoor de afgelopen jaren een verschuiving geweest. Waar wij eerder een zeer grote diversiteit aan branches bediende, richten wij ons steeds meer op een gerichtere cliëntengroep binnen de Zorg en Welzijn sector. Zo werkt ons administratiekantoor in Nijmegen en omstreken steeds meer voor fysiotherapiepraktijken, huisartspraktijken, kinderdagopvang instellingen etc. Inmiddels hebben wij een grote expertise opgebouwd in deze sectoren betreffende onze dienstverlening opgebouwd. Onze persoonlijke benadering sluit uitstekend aan bij de behoeften van ondernemers in deze branche. Vandaar dat wij als geen ander weten wat er nodig is om voor uw bedrijf en instelling als het gaat om de administratie.

Afspraak maken met ons administratiekantoor nabij Nijmegen?

Of u nu op zoek bent naar een zzp boekhouder, belastingadvies of hulp bij uw loonadministratie in Nijmegen: Administratiekantoor C. van Weelden staat voor u klaar. Wij zijn gevestigd in Molenhoek, vlakbij Nijmegen. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Bel ons dan op telefoonnummer: 024-3572828. Ons administratiekantoor helpt uw bedrijf in Nijmegen graag op weg!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer