Contact

Boekhouder Nijmegen

Boekhouden in het digitale tijdperk

Bent u op zoek naar een boekhouder in Nijmegen die bij u aan de slag gaat met de financiƫle administratie? Dan bent u bij C. van Weelden aan het juiste adres! Als administratiekantoor ondersteunen wij ondernemers met de gehele financiƫle administratie. U heeft de mogelijkheid om dit door ons volledig in de cloud te laten doen, als online boekhouder. Zo heeft u altijd inzicht in uw administratie, kunt u zelf aanpassingen maken en kan onze boekhouder uw administratie in Nijmegen altijd veilig en snel controleren. Wij denken graag met u mee!


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Wie zijn wij?

Administratiekantoor C. van Weelden is al meer dan 25 jaar actief als boekhouder in Nijmegen en de omgeving. Wij zijn begonnen als eenmanszaak die de boekhouding van het midden- en kleinbedrijf op zich nam. In de loop der jaren zijn we echter uitgegroeid tot een hecht en enthousiast team van specialisten op alle administratieve gebieden en belastingadvies. Als u op zoek bent naar een boekhouder in de regio Nijmegen kunt u dus op onze expertise rekenen. Elk bedrijf is uniek, dus wij gaan ook op een persoonlijke manier aan de slag met de boekhouding van uw bedrijf in Nijmegen.

Boekhouder Nijmegen

Voordelen van boekhouding uitbesteden

Door de boekhouding van uw bedrijf in Nijmegen uit te besteden, profiteert u van flink wat voordelen. Wij zetten deze voordelen voor u op een rij:

 • U houdt meer tijd over voor andere zaken
 • U profiteert van specialistische kennis
 • Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste regels en ontwikkelingen in de wetgeving
 • Bij vragen kunt u terecht bij een van onze professionals
 • U heeft digitaal in Nijmegen altijd toegang tot uw boekhouding

De service van C. van Weelden

Wanneer u een boekhouder van C. van Weelden inschakelt voor de administratie van uw bedrijf in Nijmegen, kunt u altijd rekenen op excellente service. Zo staan wij u altijd snel bij met passend advies. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Whatsapp service? Via de app kunt u eenvoudig een foto of document met ons delen, en ontvangt u ook ontzettend snel passend advies. Twijfel niet en maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over wat onze boekhouder voor u in Nijmegen kan betekenen.

Uw boekhouder in Nijmegen

Profiteer ook van de voordelen van het uitbesteden van uw boekhouding en schakel een boekhouder van C. van Weelden in voor de administratie van uw onderneming in Nijmegen. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 024-3572828 of een mail sturen naar info@cvanweelden.nl. De boekhouder van C. van Weelden gaat graag bij u in Nijmegen aan de slag!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer