Specialist Zorg

Van diversiteit naar specialisme

De afgelopen 15 jaar heeft er binnen ons kantoor een verschuiving plaats gevonden, van een grote diversiteit aan branches naar een steeds gerichtere cliëntengroep binnen de sector Zorg en Welzijn. Denkt u hierbij aan fysiotherapiepraktijken, huisartspraktijken en kinderdagopvang. Onze expertise betreffende dienstverlening op het gebied van deze sectoren en onze persoonlijke benadering sluiten perfect aan bij de behoeftes van deze ondernemers. Wij bewonderen de betrokkenheid en warmte waarmee deze ondernemers hun werk uitvoeren.

Ondernemers in Zorg en Welzijn

De geschiedenis, identiteit, ondernemersdoelen en het toekomstperspectief is bij iedere praktijk of instelling verschillend. Ons kantoor is zich hiervan bewust. Iedere cliënt krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient. Wij richten ons op uw doelstellingen en bieden ondersteuning waar nodig.

Ondernemers in de zorg staan momenteel voor grote uitdagingen. De economische veranderingen, het politieke klimaat en wetgeving werken drempelverhogend voor uw doelgroep. Van u vraagt dit het vermogen om u steeds aan te passen op de soms ingrijpende veranderingen. Wij willen u, met onze adequate kennis, graag bijstaan om deze uitdagingen aan te gaan.

Ons kantoor kan een vergelijking maken tussen u en een vergelijkbare onderneming. Wij weten wat werkt, of het nu gaat om oplossingen gerelateerd aan de papierkraam, het personeelsbeleid of fiscaal advies. Wij ondersteunen uw onderneming op zo’n manier, dat u zich volledig kunt richten op uw professie.

Neem voor meer informatie over onze diensten administratie, belastingadvies, loonadministratie, boekhouding zzp, direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer