Contact

Administratie kinderdagverblijf en kinderopvang

Uw (salaris)administratie en belastingzaken in in goede handen

Werkt u in de kinderopvang en bent u ook verantwoordelijk voor de (salaris)administratie? Dan kan het zijn dat u naast het verlenen van zorg en aandacht voor de kinderen behoorlijk onder druk kan komen te staan. Bovendien: waarom zou u zich uitgebreid verdiepen in belastingzaken en administratieve taken als dit niet primair uw werk is? Dan kan de hulp inschakelen van een administratiekantoor c.q. belastingadviseur voor uw kinderdagverblijf een welkome aanvulling zijn op uw werk. U kunt zich dan weer volledig focussen op uw ‘gewone’ werk. Onze adviseurs beschikken over ruime kennis en ervaring in de zorg- en welzijn sector en nemen uw financiële- en fiscale zaken volledig uit handen. Neem contact met ons op als u de (salaris)administratie van uw kinderopvang aan ons wilt overlaten. Hieronder leest u meer over wat wij dan voor u doen.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Wat wij voor u doen

Als ervaren administratiekantoor kunnen wij diverse diensten verlenen aan uw kinderopvang of kinderdagverblijf om u te ondersteunen bij financiële en administratieve taken. Onderstaand enkele diensten die wij als administratiekantoor voor uw kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen uitvoeren:

 • Boekhouding: het bijhouden van de financiële administratie van de kinderopvang, inclusief het verwerken van inkomsten en uitgaven, facturatie en het opstellen van financiële overzichten.
 • Beheren van de salarisadministratie inclusief het berekenen van salarissen voor medewerkers, het verwerken van belastingen en sociale premies en het opstellen van loonstroken.
 • Verzorgen van subsidieaanvragen: identificeren en aanvragen van eventuele subsidies of financiële steunmaatregelen die beschikbaar zijn voor kinderopvangcentra.
 • Budgettering: ondersteuning bij het opstellen en beheren van budgetten, rekening houdend met operationele kosten, personeelskosten en meer.
 • Belastingaangiften voorbereiden en indienen, rekening houdend met fiscale voordelen en regels die specifiek zijn voor de kinderopvangsector.
 • Compliance: zorgen dat uw kinderdagverblijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving op financieel en fiscaal gebied, inclusief de specifieke regels voor kinderopvang.
 • Verstrekken van financieel en fiscaal advies om uw kinderdagverblijf te helpen bij strategische besluitvorming en groei.

Door deze taken uit te besteden aan ons administratiekantoor, kunt u zich als kinderopvang beter concentreren op de zorg en ontwikkeling van de kinderen. Zo heeft u tegelijkertijd de zekerheid dat uw financiële zaken goed worden beheerd en voldoen aan de wettelijke vereisten.

Boekhouding en administratiekantoor kinderopvang en kinderdagverblijf

Waarom kiezen voor ons?

Als u ervoor kiest om de administratie van uw kinderdagverblijf te laten doen door C. van Weelden, kunt u rekenen op:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4!

Kinderdagverblijf overnemen?

Bent u actief in de kinderopvang en heeft u ontwikkelde plannen om een praktijk te gaan overnemen? Dan weten de adviseurs van Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden wat er komt kijken bij de overname van een kinderopvang. Wat kan de revue passeren?

 • Hoe bepaal ik de waarde van de goodwill?
 • Moet ik belasting betalen en met hoeveel moet ik dan rekening houden?
 • Hoe zijn de verhoudingen in de maatschap verdeeld?

Voor een geheel vrijblijvend advies kunt u altijd terecht bij één van onze adviseurs!

Vinger aan de pols op uw financiële zaken

Het uitbesteden van de salarisadministratie en belastingzaken van uw kinderopvang geeft een vertrouwd gevoel. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste software en geven wij u direct inzicht in uw bedrijfsresultaten en belastingzaken. Door het beschikbaar stellen van tussentijdse rapportages adviseren wij u tijdig, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Administratie kinderdagverblijf en kinderopvang

Contact met C. van Weelden

Neem voor meer informatie over onze diensten voor kinderopvang op het gebied van administratie, belastingadvies, loonadministratie en boekhouding direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer