Contact

Boekhouding huisarts

Administratie huisartsenpraktijk en belastingadviseur

Werkt u als huisarts? Of bent u actief in een huisartsenpraktijk met personeel? Dan kan het zijn dat u naast het verlenen van zorg aan uw cliënten ook belast bent met het uitvoeren van administratieve taken, zoals de boekhouding en belastingzaken. Dan kan de hulp inschakelen van een administratiekantoor c.q. belastingadviseur voor u als huisarts of voor uw huisartsenpraktijk een welkome aanvulling zijn op uw dagelijkse bezigheden. Wij zorgen dat u (weer) tijd heeft voor uw zorgtaak. Onze adviseurs beschikken over ruime kennis en ervaring in de zorgsector en nemen uw financiële en fiscale zaken volledig uit handen. Neem contact met ons op als u van onze diensten gebruik wilt maken wat betreft uw boekhouding en administratie voor de huisarts. Hieronder leest u over wat wij voor u kunnen doen.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Wat wij voor u doen

Als ervaren administratiekantoor is het ons doel om u als huisarts te ontzorgen als het gaat om het optimaliseren van de financiële processen, de nauwkeurigheid daarvan te waarborgen en u als huisarts bij te staan, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaak: het leveren van zorg en het bieden van aandacht aan uw cliënten. Dit zijn enkele diensten die wij als administratiekantoor voor een huisarts kunnen bieden:

 • Boekhouding: het bijhouden van de financiële administratie van de huisartsenpraktijk.
 • Voorbereiden en indienen van belastingaangiften, waarbij specifieke regels en voordelen voor de gezondheidszorgsector in overweging worden genomen.
 • Salarisadministratie: inclusief het berekenen van salarissen, inhouden van belastingen en sociale premies, opstellen van loonstroken voor het personeel van de huisartsenpraktijk.
 • Facturatie en declaraties: hulp bij het opstellen en indienen van facturen aan patiënten en zorgverzekeraars, en het bijhouden van declaraties en een tijdige betaling.
 • Btw-aangiften verwerken en de huisartsenpraktijk voldoet aan alle fiscale verplichtingen.
 • Verstrekken van financieel en fiscaal advies om u te helpen bij het nemen van strategische beslissingen voor uw praktijk.

Door deze en meer taken aan ons uit te besteden, kunt u als huisarts meer tijd besteden aan patiëntenzorg en minder aan uw administratieve taken. Wij fungeren als uw partner die de financiële gezondheid van uw huisartsenpraktijk bewaakt en u als belastingadviseur ondersteuning biedt.

Boekhouding huisarts

Waarom kiezen voor ons?

Als u ervoor kiest om uw huisarts boekhouding te laten doen door C. van Weelden, kunt u rekenen op:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4!

Huisartsenpraktijk overnemen?

Bent u (waarnemend) huisarts en heeft u vergevorderde plannen om een praktijk over te nemen? Dan weten onze adviseurs wat er allemaal komt kijken bij de overname van een huisartsenpraktijk. Zij kunnen vragen beantwoorden als:

 • Hoe bepaal ik de waarde van de goodwill?
 • Moet ik belasting betalen en met welk bedrag moet ik dan rekening houden?
 • Hoe zijn de verhoudingen in de praktijk verdeeld?

Boekhouding huisarts en administratiekantoor huisartsenpraktijk

Vinger aan de pols op uw financiële zaken

Het uitbesteden van de administratie en belastingzaken van uw praktijk geeft een vertrouwd gevoel. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste software en geven wij u direct inzicht in uw bedrijfsresultaat en belastingzaken. Door het beschikbaar stellen van tussentijdse rapportages houden wij voor u een vinger aan de pols en adviseren wij u tijdig, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Contact met C. van Weelden

Neem voor meer informatie over onze diensten voor huisartsen op het gebied van administratie, belastingadvies, loonadministratie en boekhouding direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer