Toeslagen

Eén of meer toeslagen

Afhankelijk van uw inkomenssituatie, woonsituatie en/of de gezinssituatie kunt u in aanmerking komen voor één of meerdere toeslagen. Thans kennen wij in Nederland de volgende toeslagen:

Aanvragen, aanpassen of stopzetten

Uitvoering van al deze regelingen berust bij de Belastingdienst. Of u voor één of meerdere toeslagen in aanmerking komt is afhankelijk van verschillende factoren, zoals inkomen, gezinssamenstelling, woonsituatie, etc. Deze factoren zijn ook allemaal van invloed op het behouden van een toeslag of het kwijtraken van een toeslag. Bij een wisselend inkomen kan dit best ingewikkeld zijn.

Wij helpen u graag bij het aanvragen van een toeslag en bekijken samen met u of u aan de voorwaarden voldoet. Ook informeren wij u graag over uw rechten en verplichtingen gedurende de periode dat u een of meerdere toeslagen ontvangt.

Indien u een verandering in uw inkomen verwacht, of als blijkt dat naar aanleiding van uw aangifte een toeslag moet worden terugbetaald, dan helpen wij u graag bij het aanpassen of stopzetten van de toeslag.

Neem voor meer informatie over onze diensten administratie, belastingadvies, loonadministratie, boekhouding zzp, direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer