Contact

Boekhouder tandarts

Administratie tandartspraktijk en belastingadviseur

Werkt u als tandarts? Of bent u actief in een tandartspraktijk met personeel? Dan kan het zijn dat u naast het verlenen van de nodige tandzorg aan uw cliënten ook belast bent met het uitvoeren van administratieve taken, zoals de boekhouding en belastingzaken. Dan kan hulp inschakelen van een administratiekantoor een welkome aanvulling zijn op uw dagelijkse bezigheden. Wij zorgen dat u (weer) tijd heeft voor uw zorgtaak. Onze adviseurs beschikken over ruime kennis en ervaring in de zorgsector en nemen uw financiële en fiscale zaken volledig uit handen. Neem contact met ons op als u van onze boekhouder gebruik wilt maken voor de tandarts boekhouding en/of de administratie voor uw tandartspraktijk. Hieronder leest u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als ervaren administratiekantoor is het ons doel om u als tandarts zoveel mogelijk te ontzorgen bij het optimaliseren van uw financiële processen en de nauwkeurigheid daarvan, en om u bij te staan met financieel advies. Zo kunt u zich focussen op uw kerntaak: het leveren van tandzorg! Onderstaand enkele diensten die wij als administratiekantoor aan u als tandarts kunnen bieden:

 • Boekhouding: het bijhouden van de financiële administratie van uw tandartspraktijk.
 • Voorbereiden en indienen van belastingaangiften, met aandacht voor specifieke fiscale voordelen en regels die van toepassing zijn op de tandheelkundige sector.
 • Beheren van de salarisadministratie, inclusief salarissen berekenen, het inhouden van belastingen en sociale premies en het opstellen van loonstroken voor personeel in uw praktijk.
 • Verwerken van btw-aangiften en zorgen voor naleving van uw belastingverplichtingen.
 • Verzorgen van subsidieaanvragen en andere financiële steunmaatregelen die beschikbaar zijn voor tandartsenpraktijken.
 • Financieel en fiscaal advies bij het nemen van strategische beslissingen met betrekking tot de praktijk, investeringen en groei.

Door deze en meer taken aan ons uit te besteden, kunt u als tandarts of tandartspraktijk meer tijd besteden aan tandzorg en minder aan uw administratieve taken. Wij fungeren als uw partner die de financiële gezondheid van uw tandartspraktijk bewaakt en u als belastingadviseur ondersteuning biedt.

Boekhouding tandarts

Waarom kiezen voor ons?

Als u kiest om ons in te schakelen als tandarts boekhouder en/of voor de administratie van uw tandartspraktijk kunt u rekenen op:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4!

Tandartspraktijk overnemen?

Bent u (waarnemend) tandarts en heeft u vergevorderde plannen om een tandartspraktijk over te nemen? Dan weten onze adviseurs wat er allemaal komt kijken bij de overname van een praktijk. Zij kunnen vragen beantwoorden als:

 • Hoe bepaal ik de waarde van de goodwill?
 • Moet ik belasting betalen en met welk bedrag moet ik dan rekening houden?
 • Hoe zijn de verhoudingen in de tandartspraktijk verdeeld?

Boekhouding tandarts en administratiekantoor tandartsenpraktijk

Vinger aan de pols op uw financiële zaken

Het uitbesteden van de administratie en belastingzaken van uw tandartspraktijk geeft een vertrouwd gevoel. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste software en geven wij u direct inzicht in uw bedrijfsresultaat en belastingzaken. Door het beschikbaar stellen van tussentijdse rapportages houden wij voor u een vinger aan de pols en adviseren wij u tijdig, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Contact met C. van Weelden

Neem voor meer informatie over onze diensten voor u als tandarts op het gebied van administratie, belastingadvies, loonadministratie en boekhouding direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer