Online boekhouden

Als administratiekantoor zijn wij constant bezig met vernieuwingen en ontwikkelingen op het gebied van automatisering, digitalisering en gebruikersgemak voor onze klanten.
Ook op het gebied van online boekhouden zijn wij erg actief!

“Gaat u met ons mee het digitale tijdperk in?”

Wilt u bij ons in de cloud kunnen werken?
Wij merken dat de mogelijkheden voor digitalisering en online werken steeds meer een rol begint te spelen bij onze klanten. Als administratiekantoor kunnen wij ondernemers ondersteunen door de gehele financiële administratie uit handen te nemen. Natuurlijk begeleiden wij ook ondernemers die zelf hun administratie voeren. Heeft u al ervaring met online boekhouden? Deel het met ons.

Websites als Moneybird, Exact-online en Twinfield hebben een inlogportaal waarin ondernemers hun administratie kunnen voeren, direct inzicht hebben en waarbij wij als administratiekantoor controles kunnen uitvoeren.
Ons team is altijd bereid om actief met u mee te denken en bijpassende oplossingen te bieden op het gebied van online werken, digitalisering en automatisering.

Basecone
Met Basecone heeft u de mogelijkheid om uw facturen en documenten op te slaan in de cloud. Bovendien werkt Basecone samen met online boekhoudpakketten als Twinfield en Excact Online.

Geeft u de voorkeur aan een andere website waarbij u online kunt werken, dan denken wij graag met u mee voor de beste oplossing.

Whatsapp-service
Bent u al bekend met onze whatsapp service? Voor zowel ondernemers als particulieren is het nu heel gemakkelijk om documenten en foto’s te kunnen delen met ons kantoor. Heeft u een aanslag ontvangen? Of wilt u een ID-bewijs versturen? Wellicht een document of brief snel doorsturen, of zit u in een bespreking en heeft u snel informatie nodig?

Maak gebruik van onze Whatsapp-service: 06-23355660

Neem voor meer informatie over onze diensten administratie, belastingadvies, loonadministratie, boekhouding zzp, direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer