Contact

Administratiekantoor Overasselt

Net dat stukje extra voor de beste administratie

Bent u op zoek naar het beste administratiekantoor in Overasselt? Dan vindt u dichtbij u in de buurt Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden. Wij zijn een team van ervaren specialisten. U vindt bij ons een boekhouder, een zzp boekhouder en specialisten in de administratie. Bijzondere aandacht hierbij krijgt u in Overasselt natuurlijk zeker bij de loonadministratie. Met een goed gevoerde salarisadministratie, zet u de eerste stappen op weg naar een duidelijk overzicht van de situatie in uw bedrijf. De financiële vraagstukken worden voorzien van een gedegen belastingadvies. Ook hiervoor hebben we specialisten in huis. Het maakt voor ons niet uit of u een zzp boekhouder of een reguliere boekhouder zoekt in Overasselt. Wij bieden u de expertise die nodig is om uw bedrijf praktisch en efficiënt te kunnen ondersteunen. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op in Overasselt om de mogelijkheden te bespreken.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Uw specialist op het thema zorg in Overasselt

Sommige sectoren in Nederland hebben het de afgelopen jaren extra te verduren gekregen als het gaat om wijzigingen in de wet- en regelgeving. Ons administratiekantoor heeft geïnvesteerd in kennis en ervaring, m.b.t. het voeren van de administratie in de zorg.
Talloze wijzingen zijn voor u in Overasselt als bedrijfseigenaar of zorgdirectie amper bij te houden. Dan is het prettig om te weten dat wij dit voor u doen. Zo bent u bij ons administratiekantoor altijd voorzien van een passend belastingadvies en een administratie die actueel is en voldoet aan alle wettelijke normen en vereisten. We leggen u graag persoonlijk uit op welke manier we bij u in Overasselt kunnen zorgen dat u professioneel op administratief gebied in de steigers blijft staan. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Administratiekantoor Overasselt

De dienstverlening van Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. Van Weelden

Wij zijn een allround administratiekantoor met op elk gebied de juiste specialisten. Die helpen u verder en besparen u tijd en geld. Onze belangrijkste activiteiten zijn:

 • Het voeren van ieder soort administratie
 • Het voeren van de salarisadministratie
 • Belastingadvies en bedrijfsadvies
 • Het opstellen van jaarstukken en kwartaalaangiftes
 • Het optreden als boekhouder en zzp boekhouder.

Contact met ons opnemen in Overasselt

Het telefoonnummer van Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. Van Weelden is 024-3572828. U bereikt ons ook via het e-mailadres info@cvanweelden.nl of gebruik het contactformulier op de website. Maken we binnenkort eens kennis om te praten over uw administratie in Overasselt?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer