Contact

Salarisadministratie

Uw loonadministratie in goede handen?!

Wilt u uw salarisadministratie door een professioneel boekhouder laten verzorgen? Maar weet u niet precies wie u hiervoor moet inschakelen? Klop dan eens bij Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden aan. Wij zijn een erkend advies- en administratiekantoor met jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies waar uw salarisadministratie aan moet voldoen, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft en u zeker weet dat uw salarisadministratie aan de wettelijke eisen voldoet. Vul het online contactformulier in of bel ons voor een vrijblijvend advies.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Profiteer nu van onze voordelen

Er zijn natuurlijk diverse administratiekantoren die u kunt inschakelen wanneer u uw salarisadministratie uit handen wilt geven. Echter doet u uzelf en uw portemonnee dan te kort. Bij ons bent u namelijk geen nummer, maar staan uw persoonlijke wensen en behoeften op nummer 1. Hier passen wij onze aanpak op aan. Maatwerk oplossingen dus, ook op het gebied van salarisadministratie.

Ontdek vandaag nog de voordelen die wij bieden en maak een afspraak. Wij bespreken graag onze mogelijkheden op het gebied van salarisadministratie met u.

Salarisadministratie

Zorgvuldige verwerking van de salarisadministratie

Er zijn verschillende documenten die met de salarisadministratie worden gebruikt om het loon en eventueel verschuldigde bedragen te berekenen. Denk daar bij aan loonstroken en jaaropgaven. Het is dan ook erg belangrijk dat dit op een juiste wijze wordt gedaan. Zeker in het geval van mutaties is het belangrijk dat deze zorgvuldig worden verwerkt. De medewerkers van administratiekantoor C. van Weelden kunnen u precies vertellen wat er allemaal komt kijken bij het bijhouden van een salarisadministratie.

Wij kunnen zelfs uw gehele administratie uit handen nemen. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar uw financiƫle administratie, maar weet u tegelijkertijd dat uw boekhouding in vertrouwde handen is en aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek met een van onze financieel experts inplannen? Bel Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden dan nu op telefoonnummer 024-3572828 en wij staan u graag te woorden voor al uw vragen over salarisadministratie.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer