Contact

Belastingadvies

Advies over uw belasting?

Wilt u graag belastingadvies inwinnen over uw omzetbelasting? Of heeft u hulp nodig bij het doen van uw belastingaangifte? Of u nu particulier of ondernemer bent, bij Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange kennis en ervaring als advies – en administratiekantoor zijn wij de meest uiteenlopende cliënten uitstekend van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons belastingadvies? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Voor ervaring en kennis

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak en de daarbij opgebouwde kennis en kunde, kunnen wij u op verschillende vlakken van dienst zijn. Wij vinden het daarbij ook belangrijk om dat laatste trends en ontwikkelingen in het vak op de voet te volgen. Onze medewerkers worden dan ook regelmatig bijgeschoold. Onze kennis is dus ook altijd up-to-date. Ook voor uw belastingadvies weet u dus zeker dat u te maken heeft met ervaren, betrouwbare medewerkers met verstand van zaken. Een geruste keuze.

Belastingadvies

Voor particulieren en ondernemers

U kunt als ondernemer in het MKB of als zzp’er uitstekend terecht voor belastingadvies bij Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden. Denk daarbij aan belastingadvies wat betreft financieringsvraagstukken, facturatie en belastingaangifte. Maar ook particulieren kunnen wij van dienst zijn. Ook hier kunnen wij op een breed vlak hulp bieden. Denk dan aan het geven informatie over belastingaangifte en erfrecht.

Onze persoonlijke manier van werken

Wij hebben cliënttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit ziet u dan ook terug in onze werkwijze bij ons belastingadvies. Ons administratiekantoor kenmerkt zich door de persoonlijke en betrokken manier van werken. Bij ons bent u geen nummer, maar wij hechten waarde aan een goede relatie.

Adviesgesprek inplannen?

Heeft u behoefte aan meer informatie over wat wij als administratiekantoor voor u kunnen betekenen? Maak dan eens een afspraak om een persoonlijk adviesgesprek voor u in te plannen met een van onze financieel experts.
Bel C. van Weelden op telefoonnummer 024-3572828 en maak een afspraak voor belastingadvies.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer