Boekhouder

Boekhouding uitbesteden?

Wilt u zelf meer rust en de focus houden op hetgeen waarvoor u in eerste instantie ondernemer bent geworden? Geen zorgen meer over uw boekhouding? Besteed uw financiële administratie dan uit aan een boekhouder van Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden. Voor meer informatie leest u gerust verder of neem direct contact op met een van onze financieel experts.

Voor een vertrouwde boekhouding

Het uitbesteden van uw administratie aan een boekhouder is een zaak van vertrouwen. U stelt zich in zekere mate kwetsbaar op: iemand krijgt inzicht in uw cijfers en u hoopt op succesvolle resultaten. U wilt het wellicht liever zelf doen, maar is dat wel verstandig? Van een boekhouder verwacht u een passende werkwijze. U wilt in vertrouwen uw belastingzaken goed laten regelen, u wilt inzicht krijgen in uw boekhouding als u daarom vraagt en antwoord krijgen als u meer informatie nodig heeft. Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden is daarom ook van mening dat de relatie met onze boekhouder erg belangrijk is. U stelt immers vertrouwen in de boekhouder, waar vooraf een tarief tegenover wordt vastgesteld. Bij C. van Weelden krijgt u daarom een persoonlijk aanspreekpunt, die de verantwoordelijkheid heeft voor de goede verzorging van uw administratie en boekhouding. U weet bij ons altijd precies waar u aan toe bent.

Waarborgen van kwaliteit

C. van Weelden vindt het belangrijk om onze kwaliteit van onze dienstverlening continu te blijven waarborgen. Bij ons vindt u specialistische kennis, die u normaal gesproken alleen bij grote kantoren vindt. U kunt bij onze boekhouder terecht als u ondernemer bent (ongeacht de branche waar u zich in begeeft) maar ook particulieren staan wij graag bij in financiële of fiscale kwesties.

Laat het met een gerust hart aan ons over

Wilt u weten waar onze boekhouder u van dienst kan zijn? Wij geven u hieronder graag een overzicht van werkzaamheden die u aan onze boekhouder kunt overlaten:

  • Opstellen van jaarrekeningen;
  • Hulp bij belastingaangifte;
  • Inrichten van uw loonadministratie;
  • Inzicht in uw verzekeringen;
  • Aanvraag van hypotheek.

Boekhouder

Advies aanvragen

Heeft u advies nodig over uw financiële administratie en kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Zodat u zich op andere zaken kunt richten? Neem dan contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden door te bellen naar: 024-3572828. Onze boekhouder staat voor u klaar!

Neem voor meer informatie over onze diensten administratie, belastingadvies, loonadministratie, boekhouding zzp, direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

Naam

Telefoonnummer