Contact

ZZP boekhouder

Bent u als zelfstandige werkzaam?

Bent u op zoek naar een boekhouder die u bij uw zzp-administratie kan helpen? Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden staat voor u klaar. Onze zzp-boekhouder heeft veel ervaring en kan uw boekhouding geheel of gedeeltelijk regelen. Waar liggen kansen voor u? Welke regels gelden er voor u als zzp’er en wat komt er als zelfstandige precies bij een administratie kijken? Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden voor u als zzp’er te bespreken. Maak gerust eens een afspraak om persoonlijk advies in te winnen.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Bespaar tijd en energie

Het bijhouden van uw administratie vergt nogal wat van uw tijd. Tevens moet u op de hoogte zijn van belastingregels, facturen opstellen, voorraad en debiteurenbeheer bijhouden. Kostbare tijd die u wellicht liever aan andere zaken besteed. Laat uw boekhouding dan ook aan een medewerker van C. van Weelden over!

ZZP boekhouder

Bijhouden van uw administratie

Bent u als zzp’er werkzaam? Het is dan wettelijk verplicht om uw administratie bij te houden. De meeste documenten moet u minimaal 7 jaar bewaren, zoals het grootboek, voorraadadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie.

Wilt u weten aan welke verplichtingen u moet voldoen? Zeker als u start als zzp’er, is het verstandig een boekhouder in te schakelen. Al is het maar om u een duwtje in de goede richting te geven.

Met een boekhouder van Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden kunt u uw financiële administratie aan ervaren en betrouwbare handen toevertrouwen.

Neem vandaag nog contact op

Graag plannen wij een afspraak met u in, zodat wij u meer kunnen vertellen over de boekhouding van u als zzp’er. U kunt ons contactformulier op de website invullen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 024-3572828. Schakel vandaag nog één van onze specialisten in!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer