Contact

Administratiekantoor Wijchen

Uw financiële zaken in goede handen

Woont u in Wijchen en bent u op zoek naar een boekhouder of administratiekantoor? Schakel dan Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden in. Wij staan ook in Wijchen voor u klaar om verschillende financiële en fiscale zaken uit handen te nemen. Denk bijvoorbeeld eens aan belastingadvies of het regelen van uw salarisadministratie. Vanwege onze transparante, duidelijke en betrokken werkwijze, komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor u in Wijchen te bespreken.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Uitgebreide dienstverlening

Loonadministratie, belastingadvies, hulp bij het aanvragen van verzekeringen: het zijn allemaal werkzaamheden waar administratiekantoor C. van Weelden u bij kan helpen in Wijchen.

Wij kunnen zowel particulieren als zakelijke cliënten van dienst zijn. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een zzp boekhouder? Of wilt u een adviseur inschakelen voor hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting? Ons team staat voor u klaar. Wij zijn een allround administratiekantoor en helpen u bij de meest uiteenlopende fiscale en financiële zaken.

Persoonlijke aanpak

Van belastingadvies tot salarisadministratie, bij al onze werkzaamheden staat een persoonlijke, betrokken aanpak voorop. Wij zullen ons altijd flexibel opstellen. Niet alleen bij uw onderneming in Wijchen, maar ook bij u persoonlijk. Uw bedrijfsvoering, wensen, voorkeuren en behoeftes bepalen mede onze aanpak. Heeft u enkel een duwtje in de goede richting nodig om uw loonadministratie vervolgens zelf op te pakken? Of wilt u uw gehele administratie liever uitbesteden? Wat uw wensen ook zijn, ons administratiekantoor denkt met u mee over het op juiste wijze inrichten van uw administratie.

Administratiekantoor Wijchen

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Hebben wij u weten te overtuigen van onze mogelijkheden in Wijchen? Door de kennis en kunde waar wij over beschikken, kunnen wij zowel particulieren als ondernemers in Wijchen van dienst zijn. Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden kan u bijstaan bij:

 • Hulp bij belastingaangifte
 • Bijhouden van administratie/salarisadministratie
 • Opstellen van jaarrekeningen
 • Advies over verzekeringen
 • Ook voor uw boekhouder/zzp boekhouder

Maak gerust een afspraak

Hebben wij u weten te overtuigen van de mogelijkheden van ons administratiekantoor in Wijchen? Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden is dichtbij gevestigd. Woont u in Wijchen? Bel dan voor een afspraak op: 024-3572828.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer