Contact

Administratie

Inzage in administratieve zaken

Als ondernemer bent u verplicht om een administratie bij te houden. Niet alleen voor de Belastingdienst, maar ook voor uzelf. U wilt natuurlijk altijd inzage hebben in de stand van zaken van uw onderneming. Ontbreekt het u echter aan tijd, kennis of motivatie om zelf de administratie te voeren? Laat dit dan met een gerust hart over aan de financieel experts van Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden. Middels een persoonlijk adviesgesprek gaan wij graag dieper in op hetgeen wat wij voor uw administratie kunnen bieden. Bel ons direct voor een afspraak!


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Vast aanspreekpunt

Als ondernemer stelt u zich kwetsbaar op wanneer u een andere partij inzage geeft in uw administratie. In een oogopslag valt te zien hoe uw onderneming er op dat moment voor staat. In goede tijden, maar ook in slechte tijden. Bij administratiekantoor van Weelden snapt men dat als geen ander. Het is een kwestie van vertrouwen, waar wij dan ook grote waarde aan hechten. Bij ons bent u dan ook geen nummer of dossier. Bij ons weet u zeker dat u op een persoonlijke, betrokken manier wordt benaderd. U heeft een vast aanspreekpunt. Zijn er dringende zaken die wellicht niet tot de volgende dag kunnen wachten? Ook na de reguliere kantoortijden zijn wij voor dringende vragen bereikbaar.

Administratie

U weet waar u aan toe bent

Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van administratie en belastingen. Wij bieden een totaalconcept aan advies, hulp bij administratieve uitvoering en zaken op fiscaal en financieel gebied. Dit doen wij voor particulieren, zzp’ers, kleine b.v.’s en ondernemers in het MKB.

Wij helpen u bij het opstellen van diverse rapportages, het indienen van belastingaangiften en opstellen van jaarrekeningen. Of u nu enkel de kneepjes van het vak zelf wilt leren, of uw gehele administratie uit handen wilt geven: bij C. van Weelden weet u waar u aan toe bent.

Ervaar zelf het gemak

Wilt u zelf het gemak van het uitbesteden van uw administratie ervaren? Neem contact op met administratiekantoor C. van Weelden en bel voor een afspraak voor uw administratie: 024-3572828.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer