Contact

Belastingconsulent

Fiscaal advies nodig?

Wilt u graag meer weten over belastingen en fiscale kwesties? Schakel dan een belastingconsulent van Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden in. Zowel particulieren als ondernemers zijn welkom bij ons advieskantoor. Bent u een beginnend ondernemer of timmert u al jaren aan de weg? Of heeft u wellicht hulp bij de belasting aangifte nodig? Onze belastingconsulent staat graag tot uw dienst. Wilt u meer informatie inwinnen over de mogelijkheden van C. van Weelden? Bel ons dan eens voor het maken van een afspraak met onze belastingconsulent.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Verstand van zaken

Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak. Door de kennis en kunde die wij afgelopen jaren hebben opgebouwd, hebben wij al vele cliënten succesvol van dienst kunnen zijn. Wij volgen ontwikkelingen altijd op de voet en scholen onze medewerkers regelmatig bij. Op deze manier weet u zeker dat uw financiële administratie voldoet aan alle eisen volgens de laatste regels en wetgeving. Ook wanneer u op zoek bent naar een belastingconsulent, weet u dus zeker dat u bij van Weelden te maken heeft met betrouwbare medewerkers met verstand van zaken.

Belastingconsulent

Oplossingen op maat

Zowel ondernemers in het MKB of zzp’ers kunnen uitstekend terecht bij onze belastingconsulent. Voor advies wat betreft financieringen, facturatie en aangifte omzetbelasting. Echter kunnen wij ook particulieren van dienst zijn. Denk daarbij aan hulp bij aangifte en informatie over erfrecht. Vanwege onze betrokken, persoonlijke werkwijze kunnen wij voor particulieren en ondernemers oplossingen op maat bieden. Maak daarom gerust eens een afspraak met onze belastingconsulent, en laat uzelf ontzorgen.

Kies ook voor kwaliteit, kies van Weelden

Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden onderscheidt zich van haar concurrenten vanwege de persoonlijke, betrokken manier van werken. Bij ons bent u geen nummer of dossier, maar hechten waarde aan het opbouwen van een goede vertrouwensband.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u weten op welke manier Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden u van dienst kan zijn? Neem eens contact op om een persoonlijk adviesgesprek in te plannen. Onze belastingconsulent is bereikbaar op telefoonnummer: 024-3572828.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer