Boekhouding ZZP

Op zoek naar een vakkundig boekhouder?

Wilt u uw boekhouding als zzp graag uitbesteden aan een betrouwbaar en vakkundig administratiekantoor? Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden staat graag tot uw dienst. U kunt als zzp bij ons niet alleen terecht voor uw boekhouding, maar ook als u advies nodig heeft over andere financiële of fiscale kwesties, staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Neem gerust contact met onze financieel experts op om de mogelijkheden voor u als zzp te bespreken.

Onze uitgebreide dienstverlening

Als zzp’er kunt u gebruik maken van diverse diensten bij Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden. Denk daarbij aan het uit handen nemen, geheel of gedeeltelijk, van uw boekhouding.

Echter is dit niet het enige wat wij als administratiekantoor voor u kunnen doen.
Wij kunnen u onder andere helpen bij:

  • Belastingaangiften doen;
  • Bijhouden van uw boekhouding;
  • Loonadministratie en facturatie;
  • Opstellen van jaarrekeningen;
  • Advies over bedrijfsvoering.

Boekhouding ZZP

Dit is slechts een kleine greep uit ons dienstenaanbod. Wilt u graag een uitgebreider beeld krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met C. van Weelden op.

Oplossingen op maat

Als zzp een boekhouding voeren en bijhouden is wettelijk verplicht. En deze minimaal 7 jaar te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan documenten als het grootboek, administratie van de voorraad, debiteuren en crediteuren. Heeft u als beginnend zzp’er geen idee aan welke verplichtingen u moet voldoen? Ligt uw expertise als zzp niet bij boekhouding? Geen nood. Of u nu beginnend zelfstandig ondernemer bent, of een doorgewinterd ondernemer: voor elk soort ondernemer, ongeacht uw branche kunnen wij oplossingen op maat aanbieden voor uw boekhouding.

Laat het gerust aan ons over

Als zzp’er staat u er in veel gevallen alleen voor. Zeker als het gaat om de fiscale en administratieve deskundigheid die er bij een boekhouding komt kijken. Nederlandse ondernemers krijgen dan ook veel op hun bordje aan regels en eisen waaraan voldaan moet worden. Dit kost u tijd, inspanning en moeite. Energie die u wellicht in andere zaken wilt steken. Bedrijfsadministratieve en fiscale kwesties die niet uw specialiteit zijn, kunt u dan ook beter aan ons kantoor overlaten.

Voor persoonlijk advies

Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u uw financiële administratie met een gerust hart aan de financieel experts van Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden over kunt laten. Voor een persoonlijk adviesgesprek belt u ons op telefoonnummer 024-3572828. Laat als zzp uw boekhouding gerust aan ons over!

Neem voor meer informatie over onze diensten administratie, belastingadvies, loonadministratie, boekhouding zzp, direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial