Terug naar nieuwsoverzicht

Berichtgeving over Factuur PFZW mei 2017

Beste klant van Pensioenfonds Zorg en Welzijn,

Op de factuur van 29 mei zouden de verrekeningen van de eerste 5 maanden van 2017 plaatsvinden. Onderstaand bericht hebben wij vandaag van de PFZW ontvangen.

Nog geen verrekening van UPA-aanleveringen op factuur
Tot onze grote spijt kunnen wij op de factuur van 29 mei nog geen verrekening tonen gebaseerd op uw actuele pensioengegevens. Hiermee bedoelen we de daadwerkelijk gewerkte uren en onregelmatigheidstoeslag die u over voorgaande maanden van 2017 heeft aangeleverd via de Uniforme Pensioen Aangifte (UPA).

Wat was de planning?
Op 1 januari 2017 zijn wij gestart met de UPA. Vanaf dat moment kon u uw pensioengegevens aanleveren via de UPA. Een van de voordelen daarvan is, dat uw premie na UPA-aanlevering direct kan worden vastgesteld op basis van uw actuele pensioengegevens. Het was de bedoeling om dit direct in te voeren vanaf de factuur van eind februari. Helaas liepen we tegen technische problemen aan waardoor we dit moesten uitstellen tot de factuur van 29 mei 2017. Wederom kregen we te maken met technische tegenslagen waardoor ook dit helaas niet gelukt is.

Verrekening volgt op een latere factuur
Op de facturen die u vanaf februari ontvangt, ziet u een accurate berekening van uw voorschot, maar nog geen vastgestelde premie en correcties over de voorgaande maanden. Wij willen dat uw factuur voor de volle 100% klopt. We doen daarom ons uiterste best om de verrekening van actuele gegevens op een volgende factuur te tonen.
We houden u op de hoogte wanneer u deze verrekening kunt verwachten. Ook telefonisch kunnen we u op dit moment helaas niet meer duidelijkheid over de planning verschaffen. Wij zijn ons ervan bewust dat we hiermee nogmaals een beroep doen op uw begrip. Excuses voor het ongemak.

Reserveer het verschil
Om te weten of u straks bijbetaalt of terugkrijgt, kunt u de pensioenpremies op de journaalpost van uw salarispakket vergelijken met de voorschotbedragen van deze maanden. Houd hier rekening mee in uw budgettering.

Volg en like ons via Social Media

Facebook
LinkedIn

Neem voor meer informatie over onze diensten administratie, belastingadvies, loonadministratie, boekhouding zzp, direct contact op met Belasting- en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer