Contact

Werkwijze

Werkwijze met extra aandacht

Een persoonlijke aanpak en flexibiliteit zijn belangrijke onderdelen van onze manier van werken. Wij zijn niet alleen betrokken bij uw onderneming, maar ook bij u persoonlijk. Uw wensen en behoeftes bepalen uw bedrijfsvoering en daarmee onze aanpak. Zelf doen, uw eigen boekhoudprogramma, of laten doen, het is aan u. Wilt u alle details weten? Wij vertellen het u graag.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Persoonlijk

Bij ons bent u beslist geen nummer! Wij gaan op een persoonlijke manier met onze cliƫnten om. We zijn dus niet alleen betrokken bij uw onderneming, maar ook bij u. Ons team denkt met u mee. Wij denken vanuit het perspectief van u als ondernemer en uw processen. Onze verantwoordelijkheid reikt verder dan enkel het oplossen van de vraag, wij pakken signalen op en kijken verder.

Werkwijze

Advies

C. van Weelden is een kantoor dat actief met u zal meedenken over al uw vraagstukken. Ook de minder prettige boodschappen horen hierbij. Wij schromen er niet voor om deze informatie direct met u te delen. U weet bij ons hoe u er voor staat.

Software pakketten

Heeft u zelf al een administratief verwerkingsprogramma? Uiteraard is dit prima, wij werken met de hulpmiddelen die u verkiest. Ook is het bij ons mogelijk om op afstand u van dienst te zijn. Zodat u direct geholpen kunt worden met vragen die voor u op dat moment spelen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer