Contact

Administratiekantoor Malden

Uw belasting – en administratiezaken goed geregeld

Wilt u uw belastingzaken en administratie voor uw bedrijf in Malden goed geregeld hebben? Schakel dan de hulp in van administratiekantoor C. van Weelden. Of u nu op zoek bent naar belastingadvies of hulp bij uw salarisadministratie, u hulp van een zzp boekhouder wenst of informatie over verzekeringen wilt hebben. Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak en weet precies wat er bij dergelijke zaken komt kijken. Tevens worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold, zodat wij altijd de meest up-to-date kennis voor u in Malden paraat hebben staan. Mogen wij u ook in Malden van dienst zijn.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

 • Vaste lage tarieven
 • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
 • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
 • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Dienstverlening op maat

Wilt u advies bij het aanvragen van een hypotheek? Of wilt u de loonadministratie uitbesteden van uw bedrijf in Malden? Administratiekantoor C. van Weelden kan zowel particulieren als zakelijke cliënten van dienst zijn. Bent u op zoek naar een boekhouder, of specifieker: een zzp boekhouder? Ook dan staat C. van Weelden voor u klaar. Vanwege onze persoonlijke en betrokken werkwijze kunnen wij al uw vragen beantwoorden en onze dienstverlening op maat aanbieden. Het ene bedrijf in Malden is het andere niet en ons administratiekantoor past de werkwijze daarop aan.

Zakelijk en particulier

Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden is gespecialiseerd in eenmanszaken, vof’s, zzp-ers en kleinere B.V.’s. Ons administratiekantoor heeft de kennis en ervaring in huis om u met verschillende fiscale en financiële zaken te helpen.

Zo kan onze boekhouder u in Malden helpen met belastingadvies en belastingaangifte. Maar u kunt ons ook om hulp vragen als particulier in Malden op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Wat wij u te bieden hebben

Als administratiekantoor kunnen wij u verschillende zaken uit handen nemen op fiscaal en financieel vlak. Door de kennis en ervaring waarover wij beschikken, kunnen niet alleen particulieren, maar ook ondernemers uit Malden bij ons terecht.

Administratiekantoor Malden

Zo kunt u ons inschakelen voor het volgende:

 • Het doen van belastingaangifte, zoals inkomsten- en omzetbelasting;
 • Het bijhouden van uw zzp administratie of loonadministratie;
 • Het maken van jaarrekeningen;
 • Hulp bij advies over hypotheken;
 • Ondersteuning bij schuldensanering.

Bovengenoemde is maar een greep uit de diensten waarvoor u bij ons kantoor terechtkunt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in onze uitgebreide dienstverlening? Of heeft u wellicht nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie? Neem dan contact op met Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden door te bellen op nummer 024-3572828. Ook in Malden maakt u met ons een juiste keuze!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

  Naam

  Telefoonnummer