Contact

Administratiekantoor Molenhoek

Op zoek naar een erkend adviesbureau?

Wanneer u op zoek bent naar een administratiekantoor in Molenhoek voor uw loonadministratie, voor belastingadvies of administratie, dan bent u bij Belasting en Bedrijfsadvieskantoor C. van Weelden aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen u verschillende zaken uit handen nemen als ondernemer uit Molenhoek. Zo helpen wij u graag bij het aangifte doen voor uw omzetbelasting. Ons administratiekantoor heeft inmiddels al ruim 25 jaar kennis en ervaring. Daarnaast worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste wetgeving en ontwikkelingen.


Ondernemers

Particulieren

Tarieven indicator

Overstappen

Onze voordelen:

  • Vaste lage tarieven
  • Gebruiksvriendelijke online boekhoudprogramma’s
  • Uw volledige administratie veilig en toegankelijk
  • Door klanten beoordeeld met een 9.4

Wat doen wij voor de ondernemers en particulieren

Niet alleen ondernemers uit Molenhoek kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld salarisadministratie. Ook particulieren bieden wij als administratiekantoor hulp bij diverse fiscale en financiële zaken. Hierbij kunt u denken aan het doen van belastingaangiftes en ondersteuning bij financiële problemen. Maar onze boekhouder is ook uw adres in Molenhoek voor advies over financiële zaken, zoals belastingadvies, hypotheken en verzekeringen. Daarnaast helpt ons administratiekantoor u graag bij het aanvragen of het wijzigen van zorg- en huurtoeslag.

Administratiekantoor Molenhoek

Bereikbaarheid

Of u nu vragen heeft over salarisadministratie (ofwel loonadministratie), op zoek bent naar een zzp boekhouder of vragen heeft hoe u uw algehele administratie het beste kunt inrichten: bij ons krijgt u altijd een vast aanspreekpunt.

Tevens is het mogelijk om ons kantoor ook in het geval van dringende vragen buiten de reguliere kantooruren te bereiken. Onze werkwijze kenmerkt zich door het feit dat u bij ons beslist geen nummer bent. Wij gaan altijd op een persoonlijke manier met u om, van boekhouder tot administrateur en denken altijd met u mee. Wij kijken verder dan onze neus lang is, pakken signalen op en zoeken voor u altijd een passende oplossing. Ons kantoor is gevestigd in Molenhoek. Maak gerust eens een afspraak!

Interesse? Neem contact met ons op

Wanneer u graag meer informatie wilt over onze diensten of een afspraak wilt maken, kunt u altijd contact met ons administratiekantoor in Molenhoek opnemen. Wij staan graag voor u klaar en bespreken graag met u waarbij wij u kunnen helpen. Of het nu om uw algehele administratie gaat, om belastingadvies of salarisadministratie. Wilt u een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar 024-3572828. U kunt ook op onze website het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in Molenhoek te maken.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Bel me terug

    Naam

    Telefoonnummer